Ruud en Rowena over het flirten naar elkaar

Ruud en Rowena over het flirten naar elkaar

Ruud en Rowena gaan veel met elkaar om en nu Billy terug is, vragen veel inwoners zich af hoe Rowena zich nu voelt. Ook gisteravond heeft ze hier uitgebreid over gesproken.

In de badkamer lopen Ruud en Rowena elkaar tegen het lijf en Rowena zegt dat veel mensen haar nu in de gaten houden en willen weten hoe het met haar gaat. Ik laat jullie gewoon eventjes. Het toch logisch jullie nu even wat tijd met elkaar willen doorbrengen voegt ze eraan toe. Ruud antwoordt dat het onzin is en verlaat daarna de badkamer weer. Wat later komt Rowena naast Ruud op de bank zitten. Ruud zegt dat hij wel met haar te doen heeft, omdat ze misschien in een ongewenste situatie is beland.  Je kan weer wachten op je volgende post, maar dat wordt ellendig benadrukt hij. Terwijl jij eigenlijk niks fout doet.  Rowena denkt op haar beurt dat daar de meningen over verdeeld zijn. Ruud vindt dat zij er niks aan kan doen dat hij met haar flirt, maar Rowena zegt dat ze niet terug mag flirten. Flirten is menselijk aldus Ruud.  Rowena zegt dat alles wel goed zal komen. Het is nu k*t, maar het komt wel goed verzekert ze. Ik ben volwassen en natuurlijk hangen wij veel samen. Het is logisch dat er iets verandert nu Billy terug is. Maar laat wel weten op het einde van het gesprek dat ze blij is met de komst van Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *