Ramona heeft haar dag niet en loopt emotioneel rond

Ramona heeft haar dag niet en loopt emotioneel rond

Ramona lijkt vandaag haar dag niet te hebben, ze loopt ook emotioneel en zo nu en dan huilend rond. In dit bericht lees je wat de oorzaak ervan is. Rowena besloot namelijk het gesprek met haar aan te gaan.

Zoals velen weten is Ramona al enige tijd bezig met haar strijd tegen de kilo’s. Iets wat haar tot nu toe redelijk goed gaat. Dit omdat ze al meer dan dertig kilo is verloren. Toch verloopt dit proces niet zonder problemen  en is het een emotionele achtbaan voor haar. Zelfs als ze denkt alles goed te doen en veel sport komt ze soms toch aan. Rowena besluit het gesprek aan te gaan omdat ze merkt dat er iets speelt. Ze is er namelijk achter gekomen dat ze moest huilen en met lieve woorden probeert ze Ramona op te peppen. Want nu ze wat aan is gekomen moet ze niet opgeven. Ik merk gewoon dat die twintig kilo er af moet reageert Ramona tegen. Ik kan maar lastig trainen met Rianne, omdat het zo anders is dan met Arjuna geeft ze toe. En  ze heeft geen grip op mij en hierdoor merkt ik dat ik kan smokkelen voegt ze eraan toe. Victoria en Billy zijn er bij komen zitten en samen met Rowena zeggen ze enorm trots op haar te zijn. Het is pas de eerste keer dat Ramona zich zo heeft laten gaan tijdens een eetbui en dat het heel erg sterk is dat ze deze bewustwording doormaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Vero at 15:02

    Ik ben trots op der en het kan toch een keer gebeuren dat ze zich laat gaan zo wat. Ramona ga Door meid je ben goed bezig groetjes vero

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *