Ramona heeft een brief voor de gehele groep

Ramona heeft een brief voor de gehele groep

Met Ramona gaat het vandaag niet zo lekker, we schreven er eerder al over. Uiteindelijk besluit ze de groep bijeen te roepen omdat ze iets te vertellen heeft. Ze heeft dit allemaal omschreven in een brief.

Zodra iedereen zit begint Ramona met haar verhaal. Ze vertelt dat ze heel trots is op de progressie die ze de afgelopen tijd met Arjuna heeft gemaakt. Dan beginnen er tranen over haar wangen te lopen. En biecht vervolgens op tegenover de groep dat ze vannacht voor het eerst sinds tijden weer een eetbui heeft gehad. Ik weet dat ik mijn doel niet alleen kan behalen met sporten het is ook een knop in mijn hoofd omzetten. En dat ik toegegeven heb aan mijn eetbui doet mij veel verdriet geeft ze vervolgens toe. Ik besef dat ik hulp nodig heb en heb daarom Arjuna gebeld voor advies. Daarna vraagt ze aan de groep toestemming om Arjuna terug te laten keren om haar te ondersteunen en te begeleiden in het afvalproces. De groep geeft volmondig aan dat ze Ramona steunen en met alle liefde Arjuna terug willen laten komen. Ramona is opgelucht dat ze haar verdriet met de groep heeft gedeeld en kijkt positief naar de toekomst. Enkele bewoners staan op om haar een dikke knuffel te geven en iedereen zal haar steunen. Ze vinden het knap dat ze haar gevoelens zo heeft kunnen uiten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *