Billy wil zich niet alleen maar focussen op Ruud

Billy wil zich niet alleen maar focussen op Ruud

We hebben al geschreven de indrukken van andere bewoners na de komst van Billy. Maar wat vindt Billy eigenlijk van haar mede bewoners? Cemal en Romy vroegen het haar toen ze lekker van het zonnetje zaten te genieten.

Terwijl Cemal en Romy aan de picknicktafel zitten komt Billy erbij zitten. Je gaat lekker he vraagt Romy vervolgens. Billy zegt dat ze een goede dag heeft. Maar geeft wel toe dat ze nog moet wennen. Ik wil alles te snel, iedereen spreken en alles ervaren voegt ze eraan toe. Wel is ze blij dat ze een warm welkom heeft gehad. Maar ik kan het nu al goed vinden met Romy, Do en Bas. Maar ook de andere bewoners vind ik hartstikke leuk. En vertelt dat ze met de een sneller een klik heeft dan met de ander. Ik wil me niet alleen maar focussen op Ruud benadrukt ze. Ik wil iedereen leren kennen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *