Gina ontvangt een videoboodschap van Mark

Gina ontvangt een videoboodschap van Mark

Gina vierde gisteren dat ze vijftien maanden wonen in Utopia behaalde. Maar vandaag heeft ze nog iets anders te vieren, ze heeft namelijk één jaar verkering met Mark. En daar heeft Mark ook aan gedacht. Hij heeft namelijk een cadeautje naar Gina gestuurd…

En Victoria vond dit cadeau in de brievenbus, een roze envelop kwam tevoorschijn. Snel ging ze op zoek naar Gina om deze te overhandigen. Ik heb een cadeautje voor je zegt Victoria als ze Gina gevonden heeft achter de computer.  Gina haalt uit de envelop een USB stick.  Ze stopt hem gelijk in de computer. Victoria, Billy, Benjamin en Jessie kijken nieuwsgierig met haar mee. Op de USB staat een videoboodschap van Mark. Voordat Gina op play drukt roept ze Romy om te komen kijken. Daarna kijkt Gina met een aantal mede bewoners aandachtig naar de video. Mark vertelt hierin dat hij aan haar denkt, haar mist en van haar houdt. Vervolgens laat Mark stukjes uit zijn dagelijks leven zien. Er wordt veel gelachen. Als het filmpje is afgelopen wordt er geapplaudisseerd. Markie, I love you roept Gina blij. Benieuwd naar de beelden? Bekijk deze gebeurtenis dan via onderstaande video terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *