Billy wil niet meer gezien worden als “Ruud & Billy”

Billy wil niet meer gezien worden als “Ruud & Billy”

Billy had afgelopen avond een goed gesprek met Bas. In dit gesprek laat ze weten dat ze zichzelf en Ruud herkent in Bas en Do.

Het gesprek vond op het rokersbankje plaats. Daar vertelt Billy aan Bas dat ze het deze keer anders wil aanpakken in Utopia. Ze wil niet meer gezien worden als Billy en Ruud. Natuurlijk trek ik naar hem toe, omdat ik van hem hou, maar ik wil niet dezelfde fouten maken benadrukt ze. Dan begint Billy over Bas en Do. Ze vindt dat de twee het goed doen. Maar het valt mij op dat Do veel op jou hangt. En ik herkent mijzelf hier in voegt ze eraan toe. Daarna vertelt ze ook dat ze denkt dat Do individueel sterk is maar dit meer moet laten zien. Bas reageert dat Do dit nodig heeft. En geeft aan dat ze het zelf moet doen in Utopia maar dat hij haar graag hiermee helpt. Billy geeft toe dat ze er nog niet op die manier naar heeft gekeken. Volgens Bas is Do aan het groeien, want volgens hem was het in het begin alleen Bas en Do, nu is het soms ook Do en Bas.  De twee praten nog even verder over Do en hoe geweldig ze haar vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *