Billy vertelt tegen anderen over haar relatie met Ruud

Billy vertelt tegen anderen over haar relatie met Ruud

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Karin en Billy zaten toen te kletsen, al snel werd het gespreksonderwerp Ruud…

De twee zaten aan de picknicktafel, als Ruud langsloopt dolt Billy wat met hem. Karin vraagt daarop gelijk wat over de relatie die ze hebben gehad. Hoe lang hebben jullie iets gehad? Billy antwoordt dat dat de relatie 19 maanden heeft standgehouden. Langer wel dan niet, op dit moment voegt ze er aan toe. En vertelt daarna dat het een bijzondere relatie was tussen hen. Karin reageert dat ze zich dat wel voor kan stellen. Billy vertelt verder dat ze een leuke tijd met Ruud heeft gehad en Karin is benieuwd na hoeveel tijd de twee iets kregen in Utopia. Billy antwoordt dat dit na twee maanden was. in eerste instantie wilde ik niets van Ruud en zijn stoere geklets hebben. Maar ik kreeg het te pakken maar toen had Ruud weer geen interesse. Uiteindelijk wilden we elkaar allebei en kregen een relatie. Daarna vertelt Billy nog wat verder over de dingen die in de relatie met Ruud gebeurd zijn. Ook Do en Ruud schuiven hierbij aan. Het ging er gezellig aan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *