Rowena en Billy hadden een goed gesprek

Rowena en Billy hadden een goed gesprek

Nog wat nieuws van afgelopen avond, zo hadden Rowena en Billy een goed gesprek met elkaar. Dit gesprek vond buiten plaats al snel werd Ruud het gespreksonderwerp.

Billy vertelt Rowena over haar relatie met Ruud en hoe deze is stukgelopen. Rowena luistert en zodra Billy is uitgesproken vertelt ze over haar thuissituatie en karakter. De twee komen erachter dat ze veel met elkaar gemeen hebben. Daarna vertelt Rowena over haar vriendschappelijke relatie met Ruud. Ook geeft ze het toe lastig te vinden dat alle ogen op haar gericht zijn vanaf het moment dat Billy door de poort kwam lopen. En Billy is op haar beurt erg nieuwsgierig hoe het is om een relatie te hebben met iemand buiten de poort. Rowena vertelt dat het moeilijk is maar dat ze voor zichzelf kiest. De twee kletsen nog even verder over relaties mannen en zichzelf. Aan het einde bedankt Billy Rowena voor het goede gesprek. Benieuwd naar de beelden? Bekijk het hieronder dan eens terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ron de Weijze at 11:25

    Hier zou ik wel het filmpje van willen zien, want hier speelt natuurlijk veel meer. Dit is leven op de vulkaan, die elk moment kan uitbarsten. En een beeld vertelt duizend woorden, laat staan 24 beelden per seconde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *