Utopia kijkcijfers week 82

Utopia kijkcijfers week 82

Hoe zit het met de kijkcijfers van Utopia? De vakanties zijn begonnen. Wordt het programma nog altijd goed bekeken? We hebben de gegevens van week 82 erbij gepakt en voor je beschreven. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 82 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 11 juli: 576.000 kijkers
  • Dinsdag 12 juli: 566.000 kijkers
  • Woensdag 13 juli: 559.000 kijkers
  • Donderdag 14 juli: 539.000 kijkers
  • Vrijdag 15 juli:501.000 kijkers

Ondanks het feit dat de vakanties begonnen zijn, zien we deze week wederom nette cijfers. Vorige week was dit ook al het geval. Eigenlijk is het dan ook goed nieuws dat het programma nog steeds volgens het nieuwe gemiddelde scoort. Dat is namelijk 500.000 + We zijn benieuwd hoe de kijkcijfers van Utopia de komende weken zullen zijn. Deze week is in ieder geval goed te noemen! Uiteraard komen we volgende week terug met nieuwe gegevens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *