Billy en Jessie willen hun mede bewoners confronteren met hun koopgedrag

Billy en Jessie willen hun mede bewoners confronteren met hun koopgedrag

Jessie en Billy hebben samen een gesprek gehad over het koop gedrag van hun mede bewoners. Met name Jessie vindt het belachelijk hoe er momenteel geld uitgegeven wordt. De twee hebben een plannetje bedacht om de groep hiermee te confronteren.

Sinds kort is er namelijk een nieuwe regeling ingevoerd. De bewoners hebben besloten dat wanneer iemand acht of meer stemmen krijgt voor een aankoop, deze op kosten van de BV. gedaan mag worden. Jessie legt dit als eerste uit aan Billy en noemt daarbij een voorbeeld van Karin. De groep gaf haar namelijk toestemming om een paar schoenen te kopen omdat die van haar kapot waren. Maar daarnaast wil ze ook nog 10% opbrengst van de B&B. En nu is haar waterbed ook kapot gegaan en inmiddels al vervangen. Jessie zegt dat het maar met één ding begon maar nu komen meerdere bewoners naar hem voor aankopen via de BV. Ik ben tegen het kopen van persoonlijke spullen via de BV benadrukt hij. Het is niet dat ik ze het niet gun maar omdat ik de grens wil bewaken om nee te zeggen. Op deze manier wil ik onnodige aankopen voorkomen voegt hij eraan toe. En ik wil ook niet bepalen wanneer iemand wel of geen recht heeft om iets te kopen. Billy antwoordt dat ze het wel snapt. En besluiten op korte termijn de nieuwe regeling uit te testen met een luxe voorstel, om zo de groep te confronteren met het nieuwe koopgedrag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *