Rowena gooide kopjes naar Cees

Rowena gooide kopjes naar Cees

Gisteren liepen de gemoederen hoog op. Er vond namelijk een discussie plaats over eigen verantwoordelijkheden en het presidentschap. Cees en Rowena kregen ruzie en uiteindelijk gooide Rowena zelfs met kopjes. Nu een nieuwe dag begonnen is doet Cees zijn beklag bij Do en Bas. Cees laat weten dat hij  er nog steeds niet over uit kan dat hij is bekogeld met kopjes. Maar ze mikte niet op jou reageert Do. Dit kan Cees vrij weinig schelen. Volgens hem is dit al de zoveelste keer. Het is een agressief typje voegt hij eraan toe. En dan de manier waarop. Ik ben er schijtziek van. Er was geen enkele aanleiding om zo agressief te reageren gaat hij verder. Ik was vanavond rustig, sprak rustig en toch vindt iedereen dat hij verkeerd heeft gecommuniceerd. Do gaat vervolgens tegen Cees in, maar dit leidt tot een eindeloos gesprek. Cees is woest en is het spuugzat dat het vingertje altijd naar hem wijst. Jullie zoeken het maar uit met je kolerezooi zegt hij kwaad terwijl hij weg loopt. Benieuwd naar de discussie van afgelopen avond? Bekijk het hier in het filmpje terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. will at 08:27

    Cees vindik de aardigste van Utopia en hoop dat hij het wint. Het is de vriendelijkste en verstandigste van allemaal.De rest is asociaal het meest van de tijd.

  2. Marja at 15:02

    Cees heeft gelijk, rowena heeft eenheden grote mond voor iemand die niets presteert.en met serviesgoed gooien is aso

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *