Ramona van slag omdat ze niet afvalt

Ramona van slag omdat ze niet afvalt

Ramona is nog altijd bezig met afvallen binnen Utopia. Maar dit proces loopt niet echt als gehoopt. De kilo’s gaan er maar moeizaam vanaf.

En daardoor is Ramona een beetje van slag. Ze is namelijk aangekomen in plaats van afgevallen en snapt niet hoe dat kan. Ze let op haar eten, sport regelmatig en nog wil het niet lukken vertelt ze aan Bas in de keuken. Bas vraagt zich op zijn beurt af  wat ze dan wel allemaal gegeten en gedronken heeft. Ramona antwoordt dat het enige slechte wat ze gisteren at een speklap was. Verder drink ik alleen maar water. Oké, een speklap is vet, maar geen 2000 calorieën. Ik woog gisteren 700 gram minder. Wat is dat? Bas lijkt het ook niet te begrijpen, zeker omdat Ramona niet meer dan 2000 calorieën heeft gegeten. Het is niet mogelijk, het kan niet gaat Ramona gefrustreerd verder. Karin vangt het gesprek op en zegt dat het komt door het warme weer. Je houdt meer vocht vast benadrukt ze. Maar Ramona hoort het amper, ze gaat snel verder met de strijd tegen de kilo’s…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Mario at 14:31

    Bullshit dat ze op haar eten let zag van deweek aardig wat snacks weg zat te eten dus snap niet dat ze klaagt jet wordt tijd dat ze vertrekt ze denkt dat ze de baas is daar zo komt het over in iedergeval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *