Bekijk de achtste aflevering van Utopia inside

Bekijk de achtste aflevering van Utopia inside

En het is weer tijd voor de achtste aflevering van Utopia inside. De talkshow van Utopia verzonnen door Gert-Jan. Hij loopt deze keer mee met Romy en heeft naar eigen zeggen een zweverig interview met Victoria. Maar natuurlijk helpt Do ook een handje en geeft de laatste nieuwtjes door in het onderdeel breaking news. Ook wordt er de boeiende vraag gesteld aan alle bewoners met wie ze eens een beschuitje zouden willen eten. Natuurlijk is er weer een weetje van Cees en uiteraard het onderdeel draai in de vlaai. Waar Victoria het huidige tijdsrecord probeert te verbeteren. Benieuwd naar de beelden? Bekijk hieronder dan de gehele aflevering:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *