Cees is het zat de groep over zich heen te krijgen

Cees is het zat de groep over zich heen te krijgen

We blikken nog even terug naar vanochtend. Cees is een beetje klaar met de groep. Hij liet dit weten tegenover Jessie waarmee hij daar een gesprek over had.

Jessie kwam Cees bij de computers tegen. Jessie begint het gesprek door te vragen of hij straks bij het centraal ook in trainingsbroek verschijnt. En voegt er gelijk aan toe dat hij het wel fijn zou vinden als hij nettere kleding aantrekt. Cees reageert dat hij nog niet weet of hij bij het centraal aanwezig zal zijn. Volgens hem is er alleen maar stront en ellende als hij zijn mond open doet. Ik ben het spuugzat dat als ik mijn mond open doe ik de groep over mij heen krijg voegt hij eraan toe. Dat is namelijk iedere keer zo en ik ben er klaar mee. Niks wordt er meer serieus genomen. Ze lachen om ome Cees, opa, Cees de jan lul van het huis. Dat ben ik gewoon zat gaat hij verder. Ik heb  eigenlijk geen zin om daar een preek te houden, terwijl ze allemaal denken f*ck you, ouwe lul! Jessie antwoordt dat hij het wel fijn te vinden dat Cees achter dingen staat waar hij ook voor staat. Inmiddels is het centraal al begonnen waar zo nog een verslag over komt. Vinden jullie dat Cees gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. will at 08:33

    Ik ben het helemaal eens met Cees. Ze moeten hem allemaal hebben steeds. Ik vind dat de rest een groot zootje is en ze moeten allemaal eens naar hun eigen gedrag kijken. Ik als kijker neem alleen nog Cees serieus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *