Billy wil geen relatie met Ruud als ze in Utopia terug komt

Billy wil geen relatie met Ruud als ze in Utopia terug komt

We kwamen een interview tegen van Billy door de Telegraaf opgenomen in een video. Deze hebben we voor je omschreven. Zou het nog goed komen tussen Ruud en Billy? Wordt het weer een stelletje?

Billy begint het interview over het referendum wat Ruud gestart is. De kijker mag kiezen of ze terug mag keren in Utopia ja of nee. Ruud en ik zijn na één jaar uit Utopia gegaan. Hij één dag eerder dan ik. Hij heeft hier op mij gewacht en hebben nog een hele leuke relatie gehad van negen maanden. Daarna is het gestrand. Ik ben gaan werken in een strandtent, daar kwam ik iemand tegen. En die heeft een bedrijf op Sint Maarten. En al snel ben ik hem gevolgd. En nu ben ik weer hier. Ik heb altijd het gevoel dat als iets goed voelt je het moet doen. Maar het is voor mij wel een leerschool geweest dat ik niet zo maar een keuze moet maken. Daar kom ik nu gewoon hard op terug. Billy heeft niet de insteek dat er weer een relatie kan ontstaan tussen de twee. En zeker na hoe alles gelopen is kan ik begrijpen dat hij dat niet ziet zitten. Ik heb hem echt op zijn hart getrapt legt ze verder uit. Heel onterecht. Ik durf daar geen uitspraak over te doen. Natuurlijk was het leuk met hem. Maar we zijn nu één jaar verder en misschien zijn we beide wel zo erg veranderd dat het helemaal niet meer werkt. Het is ook allemaal uitgemeten in de media, onze relatiebreuk. En daar heeft hij een knal van gehad. Ik wil gewoon graag dat hij een deel van mijn leven is. Op welke manier dan ook, dat maakt me niet zoveel uit. Als hij gelukkig wordt met een andere vrouw dan gun ik hem dat ook. Maar ik ben natuurlijk de leukste grapt ze op het einde van het gesprek. Vrijdag zullen we erachter komen of Billy daadwerkelijk terug zal komen. Denk jij dat er weer een relatie ontstaat tussen de twee?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *