Relatieproblemen tussen Bas en Do

Relatieproblemen tussen Bas en Do

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Do zat op een gegeven moment te huilen. De relatie tussen haar en Bas lijkt niet zo lekker te lopen. De twee spraken over hun problemen…

Do zit buiten te huilen als Bas er al snel bij komt zitten. Do laat vervolgens weten dat Bas zich als een eikel gedragen heeft de afgelopen dagen. Bas houdt zich stil en lacht een beetje. Do vertelt verder waar ze nog mee zit. Zo vindt ze het vervelend dat hij haar op alles aanspreekt. Bas lijkt het te begrijpen maar reageert dat hij achter zichzelf staat en zijn eerdere uitspraken. Do laat vervolgens weten hem ook wel te snappen. Maar als jij niet lekker in je vel zit, hoef je niet op alles wat ik doe kritiek te leveren voegt ze eraan toe. Bas slaat vervolgens een arm om haar heen en zegt dat hij het allemaal goed bedoelt. De twee praten daarna nog rustig verder. Echte relatieproblemen kunnen we het inmiddels niet meer noemen. Do zegt uiteindelijk dat ze vind dat ze wel recht heeft op iets romantisch. Bas grapt dat ze samen het gras kunnen maaien maar Do vertelt dat ze wat vaker verwend wil worden. Bas antwoordt dat hij al een idee heeft. Wellicht komen we er zo nog op terug! Hou de website dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *