Bewoners doen het rustig aan op deze extreem hete dag

Bewoners doen het rustig aan op deze extreem hete dag

Het is heet vandaag, en de meeste mensen doen dan ook rustig aan. Dit was ook in Utopia het geval. De meeste genoten van het heerlijke weer en we hebben een kleine samenvatting gemaakt van wat er gebeurde.

Ondanks het hete weer begon Ramona wat vroeger in de ochtend met een workout. De warming up deed ze buiten en daarna ging ze de gym in. Verder gebeurde het meeste rondom het zwembad. Zo werd het presidentschap besproken. De proeferpiode is aanstaande zaterdag voorbij. Morgen zal dit allemaal besproken worden. Maar ondertussen spraken velen bewoners er onderling met elkaar over. De meningen lopen uiteen. Jessie is zenuwachtig voor de uitslag. Morgen meer daarover. Verder wordt er veel gebruik gemaakt van het zwembad. De verkoeling bij deze temperatuur is regelmatig nodig. Er ligt zelfs een opblaas krokodil in het water. Hier wordt volop mee gespeeld. Zelfs Cees zien we in het zwembad verschijnen. En hij doet uiteindelijk een bommetje wat bij vele bewoners resulteert in een lachbui. Verder doen Rowena en Ruud  een scene uit de Titanic na. Rowena staat in het water en Ruud er buiten. Terwijl zij dit doen zingt Rowena erbij. Ook wordt er flink gewerkt aan het bruine kleurtje op de huid. De meeste genieten lekker van het zonnetje. Rowena en Ruud zoeken elkaar wel steeds op. “Zomer kriebels” zullen we het maar noemen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *