Eindigt morgen het presidentschap?

Eindigt morgen het presidentschap?

De proefperode voor het presidentschap van Jessie loopt bijna af. En morgen zal deze periode besproken worden tijdens het centraal, dit kondigde hij vandaag aan. Maar hoe zal dit allemaal gaan lopen? Er zijn verschillende mogelijkheden. Het presidentschap wordt verlengt. Iemand anders wordt president of het presidentschap wordt afgelast. Ruud is heel duidelijk in wat hij wil. Hij wil af van het presidentschap. Wel is hij het met Do eens dat het de laatste tijd beter gaat in Utopia. Hij zou het wel fijn vinden als Jessie dezelfde verantwoordelijkheden behoudt maar dan niet onder de naam als president. Ramona vindt dat Jessie zich net zoals bij een echt presidentschap, herkiesbaar moet stellen. Jessie legde tijdens zijn aanstelling uit dat er na drie maanden een herverkiezing zou komen. Dat betekent dat dit eind augustus zou plaatsvinden. Maar omdat de proefperiode van het referendum voorbij is, is hij genoodzaakt om naar de groep te luisteren of zij door willen met het presidentschap. Aan het gedrag van Jessie is te merken dat hij zenuwachtig is voor de uitslag van morgen. Hier komen we uiteraard dus nog op terug. Wat denk jij dat het zal worden? Einde presidentschap of een andere president?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *