Gert-Jan is van zijn gips verlost

Gert-Jan is van zijn gips verlost

Een week geleden bezeerde Gert-Jan zijn hand tijdens het dansen bij een feestje wat niet helemaal goed ging. Gert-Jan liep in een zogenaamde skiduimop. Sindsdien loopt Gert-Jan rond met rood wit blauw gips om zijn hand, maar daar komt vandaag verandering in. Klokslag elf uur wordt Gert-Jan verlost uit zijn gips. Hij geeft toe dat het een beetje gek voelt, maar hij is zeker blij dat het gips er nu af is. Zijn hand is nog niet volledig de oude, maar de resterende kneuzingen zullen de aankomende periode vanzelf genezen. Even rustig aan doen dus. Maar met dit weer zal dat vast wel lukken!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *