Cees aangeslagen door zijn post

Cees aangeslagen door zijn post

Een nieuwe dag in Utopia land is aangebroken. Cees heeft post ontvangen wat naar eigen zeggen een binnenkomer was. We zagen dan ook een emotionele Cees. Hij vertelt vrij weinig en als hij het opleest is er weinig van te horen. Alle post wordt netjes in een map opgeruimd terwijl de oudste bewoner van Utopia nog even verder snottert. Uiteindelijk besluit Cees maar een peukie te gaan doen. Maar komt eerst Gina nog tegen. Tegen haar vertelt Cees wat er onder andere geschreven is. Zo heeft hij bericht over het eerdere bezoek aan het hek gehad. Ze vonden het super spannend om te doen. En dat ze nog veel meer wilde zeggen. Ook kregen ze nogmaals complimenten over zijn uitvoering van zijn toneelstuk. Een dochter die ook iets met toneel doet wil iets samen met haar vader gaan doen. Verder gaat het met alle dochters goed.

Verder is de caravan die vol met asbest zat weer schoongemaakt. Uiteraard door een gespecialiseerd bedrijf. En daar hebben we ook een video van toegevoegd zodat je dat nog eens terug kunt kijken. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *