De rommel in de loods begint bij verschillende bewoners te irriteren

De rommel in de loods begint bij verschillende bewoners te irriteren

Vandaag staat Utopia Valley op het programma zoals we net al omschreven. Jacco die het evenement organiseert heeft vanmorgen de taken verdeeld voor de groep. Tijdens dit korte overleg kwam ook nog even de troep in de loods ter sprake. Er moet echt opgeruimd worden. Volgens Jacco is het net een studentenhuis. Gisteren is de verjaardag van Jeroen geweest, maar dat vindt Billy geen reden voor de rommel in de loods. We moeten echt wat aan deze tyfuszooi gaan doen, ik vind het echt niet meer leuk laat ze weten. Ook Demi, Fay en Romy vinden het maar een vies gebeuren. Romy is er helemaal klaar mee. Ik ga het gewoon niet meer doen, dat opruimen roept ze. Zelfs nieuweling Noah ergert zich rot aan het rommelige gedrag van sommige mede bewoners. Ik vind dit gewoon schofterig roept hij. De groep besluit een uurtje te gaan schoonmaken, met het zicht op het evenement van vanmiddag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Willem at 06:02

    Romy heeft al een aantal keren gezegd om de rotzooi niet meer op te ruimen en Fay en Demi zijn ook te beroerd om de handen uit de mouwen te steken.

  2. Jans at 19:18

    ja eerst deed Cees dat als laatste Karin ze zijn te beroerd daar om eigen rotzooi op te ruimen vieze bende daar zal ik ook nooit heen gaan jakkes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *