Bewoners bereiden Utopia Valley voor

Bewoners bereiden Utopia Valley voor

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. Vandaag staat een evenement Utopia Valley op het programma. Het festival waar verschillende artiesten op komen treden. Maar ook zal Jacco zijn nieuwe single releasen. Je bent vrij is de nieuwe single van de bewoner uit Utopia. Verder staan er optredens van Danny Nicolay, Vinzzent, Danilo Kutters, DJ Cor en Jeffrey Tanis staan op het programma. De bewoners zijn al vroeg bezig met de voorbereidingen en zullen dat gedurende dag nog wel meer doen. Jacco heeft er zin in! Hebben zijn zanglessen zin gehad? We komen er uiteraard nog op terug. Wat zal de dag verder nog brengen? We houden het voor je in de gaten en komen snel terug met meer Utopia nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *