De bewoners vieren Jeroen zijn verjaardag

De bewoners vieren Jeroen zijn verjaardag

Afgelopen avond genoten de bewoners nog van het mooie weer. Maar de verjaardag van Jeroen werd natuurlijk ook nog gevierd. Hij is namelijk 26 jaar jong geworden en naast het feit dat hij het met familie vierde doet hij dat nog even over met zijn mede bewoners. Er is een groot kampvuur gebouwd en de zitzakken liggen er lekker omheen. Linda heeft voor de gelegenheid zelfs een taart gebakken en de toen nog jarige job kreeg de eer om de taart aan te snijden. De sfeer in de groep is heel goed na een dag vol met familie, cadeautjes en plezier.  Jeroen is vrolijk nu zijn familie is geweest. De groep blijft nog gezellig bij het kampvuur zitten, kletst wat lekker over van alles en nog wat uiteraard onder het genot van een drankje en de avond verliep verder heel gezellig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *