Noah zou Utopia willen verlaten als echte man door een geslachtsoperatie

Noah zou Utopia willen verlaten als echte man door een geslachtsoperatie

Beau en Noah praten over de medicatie die Noah neemt voor zijn hormonen. Iedere twee weken wordt er een spuit gezet in de bil van Noah. Deze kan hij natuurlijk niet zelf zetten. Hij heeft met Beau afgesproken dat Beau dit zal gaan doen maar dat vindt Beau stiekem wel spannend. Noah legt uit dat het inbrengen van de spuit niet zoveel voorstelt. Het lijkt eigenlijk op darten grapt hij. En vertelt ook dat hij het aan zichzelf merkt als het tijd is voor een nieuwe spuit. Ik word dan zo chagrijnig, net alsof ik ongesteld moet worden gaat hij verder. Beau vraagt zich af wat er gebeurt wanneer Noah stopt met zijn hormonen. Hij legt op zijn beurt uit dat hij eigenlijk niet weet wat de gevolgen zijn. Ik denk dat mijn baardgroei stopt en dat mijn stem weer hoger wordt. Uiteindelijk wil Noah een geslachtsoperatie  ondergaan. Beau vraagt of dit zijn doel in Utopia is, aangezien hij hier een podium heeft.  Stel, de slagingskans zou 80% zijn, in plaats van 50%, dan zou ik dat zeker doen voegt ze eraan toe.  Het lijkt Noah prachtig om Utopia te verlaten als volledig man. Het eerste wat ik zou doen is staand plassen uit het raam. Waarom? Omdat het kan vervolgd hij enthousiast. Verder laat de nieuweling weten dat hij graag een lezing wil organiseren over het traject dat een transgender volgt. Beau gaat er helemaal in mee. Het lijkt haar goed om mensen met een vooroordeel hierover te informeren. Ik ben helemaal enthousiast, laten we het doen zegt Noah blij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 100    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *