Madilia bedankt mede bewoner Romy om hoe ze omging met de discussie van afgelopen avond

Madilia bedankt mede bewoner Romy om hoe ze omging met de discussie van afgelopen avond

Romy en Madilia hebben een goed gesprek gehad over de discussie die afgelopen avond ontstaan is toen Floor en Madilia in bad lagen terwijl de rest nog aan het opruimen was. Terwijl Romy in de keuken bezig is besluit Madilia het gesprek erover aan te gaan. Ik ben trots op je begint ze. Ik snapte je heel goed bij het centraal over de discussie van gisteren. Mooi verwoord voegt ze eraan toe. Romy bedankt haar mede bewoner. De twee merken verder dat er een groot verschil is tussen het achter elkaars rug praten met verschillende bewoners en het uitspreken naar elkaar op het moment zelf. Zo voorkom je zoveel irritaties en je kan zoveel rustiger erover spreken gaat Madilia verder. Romy laat weten dat het een grote miscommunicatie was en dat iedereen volgende keer gewoon wat duidelijker moet zijn in hun afspraken. Dan moet het goed komen benadrukt ze. De twee dames geven elkaar daarna een stevige knuffel. Romy zegt nogmaals dat ze het fijn vindt dat Madilia dit even komt zeggen. Ja, ik vind het ook fijn hoe het gegaan is. Dus ik vond dat je dat wel even mocht horen reageert Madilia terug. Ze vertellen elkaar nog even hoe lief ze elkaar vinden en vervolgen dan beide weer hun dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Mindf#cking b@llsh!t at 01:35

    Netjes!! Beau en Romy hebben toch netjes gehandelt. En dat Madilia haar toch komt bedanken en complimenteerd vind ik ook netjes. Dit is voor hun een goede les.

  2. Ilse at 18:51

    Ik vind die Madillia toch zo’n gevaarlijke adder. Luier dan lui, een roddelaarster en stookster en ze kan ook nog heel goed manipuleren en toneelspelen. Bah, eng mens! Romy omhelzen en straks weer roddelen bij Floor. Die Floor is ook al zo’n stiekemerd en luiwammes!

  3. Grumpy at 14:58

    Tjonge tjonge, de tweeling heeft bezoek. Wat kunnen die meiden gillen, niet normaal meer. Heb het geluid maar afgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *