Bas gaat verhaal halen bij Cemal over negatieve dingen die over hem vertelt worden

Bas gaat verhaal halen bij Cemal over negatieve dingen die over hem vertelt worden

Bas neemt Cemal even apart dit omdat hij dingen over zichzelf gehoord heeft rondom het centraal. Jij hebt al meerdere centralen kritiek gehad over het feit dat ik er niet bij zit zegt Bas tegen Cemal. Nee totaal niet antwoordt Cemal. En geeft aan dat hij vandaag enkel gesproken heeft over het drinken van de BV. Bas heeft gisteren toegezegd dat dit wel kon en meerdere bewoners hebben meegedronken na de kookwedstrijd. Je doet niet echt mee met het geld verdienen en ik vind dat jij hier geen toezeggingen in mag doen voegt hij eraan toe. Bas laat weten dat hij het vaker hoort. Als je het zo vervelend vindt dat ik er niet bij zit kan je beter even naar mij komen gaat hij verder. Op die manier kan ik toelichten waarom ik er niet bij kan komen zitten. Op deze manier komt het nogal schijnheilig over legt hij verder uit. Cemal geeft toe dat hij geen idee meer heeft in welke vorm hij het over Bas gehad heeft. Maar dat hij denkt dat het gaat over onderwerpen die Bas aangaan. En dat Cemal dan irritatie heeft dat Bas er niet bij is. Het is niet persoonlijk benadrukt Cemal. Bas geeft aan dat het niet gaat om de reden. Maar dat hij het jammer vindt dat hij het via via moet horen. Ik heb een slaapprobleem. Dat weet je zucht Bas. Cemal knikt en biedt zijn excuses aan. Het is nooit mijn doel geweest je zwart te maken. Het was pure irritatie gaat hij verder. De heren geven elkaar een knuffel en vervolgen hun dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. maria at 15:54

  jammer bas je geef wel constand kretiek op andere die lang slapen.
  zelf doe je het ook.en dan boos als er iets gezegt wordt en camal gelijk jij verdien niets dus ook niets toezeggen wat bv geld kost.

 2. joke at 14:39

  nou Bas het wordt hoog tijd dat je naar huis gaat je doet helemaal niks in utopia enkelt in bed met beau en aan je genoegen komen gauw naar buiten kan je naar ruim 2jaar echt werken

 3. Ria at 13:46

  Bas je bent ook echt een mooi prater ga eens alleen slapen misschien ben je dan s’morgen wel uitgerust je maakt je zo wij kunnen zien nogal druk s’avonds Je maakt je eigen op de dag niet zo druk hoor knuffelen met een eend noem ik niet werken.

 4. Joke at 13:07

  Jammer Bas….het lijkt meer een lui probleem!!! Hoe langer je op bed blijft, hoe luier je wordt!! Zo hoef je s’morgens ook de koeien niet te doen…. en s’avonds heb je ook vaak je mannetjes er voor!!!
  Het wordt echt tijd dat je Utopia gaat verlaten, je voegt niets meer toe! Slaap thuis verder…wij willen meer in Utopia zien, als mensen die gewoon niets doen en slapen!!!

 5. anneke at 13:06

  Volgens mij drinken ze allemaal s’avonds .
  Ik zie regel matig Chipp een flesje bier drinken, ga dat eens verbieden.
  Drink alleen in het weekend , er was commentaar op Karin als die dronk doe het zelf dan ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *