Jeroen ontvangt familie op zijn verjaardag in Utopia

Jeroen ontvangt familie op zijn verjaardag in Utopia

Jeroen is vandaag jarig en hij kijkt dan ook al heel de dag uit op het moment dat zijn familie naar Utopia komt. Het is al 5 maanden geleden dat hij ze heeft gezien. Zijn zus vliegt hem snikkend om de hals en zegt dat ze zo blij is dat zij hem weer ziet. Zijn opa feliciteert Jeroen direct met zijn verjaardag. Verder komt hij moeilijk uit zijn woorden, opa is zichtbaar aangedaan dat hij zijn Jeroen weer ziet. Ook zijn moeder en oma knuffelen met Jeroen. Iedereen is blij om elkaar weer te zien. Dan hoort Jeroen een bekend geluid en draait zich om. Als verrassing komt zijn vader met Jeroen zijn motor het Utopia terrein op rijden. Ik wist het! Ik wist het roept Jeroen blij uit. Hij glimlacht van oor tot oor en meteen stapt hij op zijn motor en scheurt een rondje over het terrein. Als hij weer afstapt laat hij zijn familie weten dat hij zo blij is. Ik sta helemaal te trillen zegt hij. Verschillende bewoners komen zich voorstellen aan het bezoek van Jeroen. Zijn familie heeft een hoop cadeautjes meegenomen voor hem. Dus is het tijd voor de familie om lekker op de bank te gaan zitten, cadeautjes uit te pakken en bij te kletsten. Ze hebben namelijk een hoop te bespreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Doortje at 17:01

  Wat leuk voor Jeroen, misschien wordt hij hier vrolijker van! Goeie Stunt zijn Vader op motor van Jeroen naar binnen ??????

 2. maria at 15:48

  klopt anneke maar ik denk dat het bezoek zelf betaald was de afspraak ook toch.
  maar zal het bezoek vast niet mee zitten.of de regels zijn weer anders je weet het maar nooit hahaha.

 3. anneke at 13:10

  En wat moet hij straks betalen voor zijn bezoek.
  Chipp had vorige keer toch gezegd dat ervoor betaald moest worden, dit kost toch alleen maar geld van ons.
  Ik zag net dat er patat gegeten werd .
  Leuk dat zijn opa en oma er ook bij zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *