Madilia en Floor zaten in bad terwijl de groep nog aan het opruimen was

Madilia en Floor zaten in bad terwijl de groep nog aan het opruimen was

De tweede ronde van de kookwedstrijd was een succes. Zodra iedereen uit Utopia vertrokken is was het tijd om op te ruimen. De keukens moeten nog schoon en de tafels afgeruimd. Iedereen is druk bezig. Maar waar zijn Floor en Madilia?

Volgens mij hoorde ik een bad vollopen een kwartier geleden zegt Beau. Fay komt de badkamer inlopen om de theedoeken weg te brengen. Jullie zitten gewoon in bad?! Jullie dachten iedereen is lekker bezig dus we gaan in bad? vervolgd ze vol verbazing.  Nou wij zijn ook net klaar hoor zucht Floor nog voor Fay weer wegloopt. Fay zoekt daarna de andere bewoners op om het nieuws te vertellen. Ze vindt Demi, Romy, Beau en Chipp in de keuken. Floor en Madilia luisteren vanuit het bad aandachtig mee. Hiervoor kun je van mij echt stemmen krijgen begint Fay de discussie tegen de rest.  Het was hun taak vandaag om de keuken te poetsen. Net zoals wij taken hadden naast het opruimen van de kookwedstrijd voegt Chipp eraan toe. Beau ziet op haar beurt een patroon. Dit is precies hetzelfde als de markt zucht ze. Chipp laat weten geen energie te hebben om hier boos om te worden. Beau antwoordt ook dat dit beter tot morgen bij het centraal kan wachten. Maar Romy wil het hier niet bij laten.  Ik ga er nu heen zegt ze.

Romy loopt vervolgens de badkamer binnen en spreekt Floor en Madilia aan. Floor en Madilia zeggen dat ze duidelijk hebben gezegd dat ze de keuken gingen schoonmaken en tegelijkertijd het bad zouden laten vollopen. We zijn net 5 minuten klaar hoor zegt Madilia wat beledigd. Romy zegt dat ze met de hele groep hebben afgesproken dat iedereen zou meehelpen. We zagen dat iedereen bezig was. En toen dachten wij dat het slim was om de keuken ook alvast te doen. Dan is alles af gaat Madilia verder. Maar Romy vindt dit geen goede reden. Jullie stonden namelijk sowieso op het schoonmaakrooster voor de keuken vandaag. Dit staat los van de kookwedstrijd. En geeft aan dat ze het in ieder geval direct wilde vertellen dat de groep hun actie vreemd vindt. Anders lijkt het weer op roddelen zegt Romy voor ze wegloopt.

Floor en Madilia  snappen er niets van. In hun ogen hadden ze geen toegevoegde waarde bij de tent en hebben ze net zo hard en lang gedaan over het poetsen van de keuken. We waren misschien 5 minuten eerder klaar zucht Madilia. Floor vindt het jammer dat er direct van het slechtste wordt uitgegaan. Beau komt ook de badkamer nog eventjes in. Niet zo slim dames om in bad te gaan zitten zucht ze. En laat weten dat ze prima in bad mogen. Maar wacht dan even tot iedereen tegelijk klaar is benadrukt ze voor ze wegloopt. Floor en Madilia laten zich zuchtend verder in het bad zakken. Ik had op feestjes buiten kunnen zijn. Positieve mensen zonder gezeik die geen verantwoording van me nodig hebben mompelt Floor terwijl de twee genieten van hun bad die eindelijk vol is gelopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. joke at 14:13

  wat een verschrikkelijke roddel tantes alle twee heel gauw je biezen pakken liegen als de beste en hebben schijt aan alles maar wel tegen andere utopianen zeggen wij rodelen niet .De ene een kakmadam loopt de hele dag in de spiegel te kijken en Floor heeft een heel ontevrede gezicht lacht amper weet volgens mij niet eens wat dat is.Nu al de zoveelste keer dat die twee luiwammesen niks doen .

 2. Grumpy at 13:36

  Als je positieve mensen wil ontmoeten en naar feestjes gaan kan je beter vertrekken Floor. Ook jij hebt geen toegevoegde waarde.

 3. anneke at 12:13

  Zo veel stemmen dat ze er volgende keer eruit moeten.
  En dan niet zeggen stem ook op Jeroen , omdat het een stem is om na te denken.
  En wie gaat er overdag in bad.
  Ga als alles af is en dan ook iedereen klaar is lekker met z’n alle lekker buiten zitten en ga lekker uit praten wat iedereen dwars zit.
  Chipp doet veel meer nu Jessie weg is valt me op .
  En dan nog een ding, waarom zitten ze allemaal hun haar boven het eten opnieuw op te binden in een staart en de jongens ook handen in het haar en dan aan het eten.
  Waarom geen netjes op .

 4. Ria at 10:45

  Twee roddelende tantes luiwammesen je hebt hier helemaak nietd aan volgende stemming graag drie figuren naar huis Floor Madilia en Jeroen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *