Jeroen wil buiten Utopia met Beau afspreken

Jeroen wil buiten Utopia met Beau afspreken

Afgelopen avond na de tweede ronde van de kookwedstrijd hadden Jeroen en Beau een goed gesprek. Jeroen laat zijn mede bewoner weten dat hij snel positieve impulsen nodig heeft. Gelukkig is morgen (vandaag dus) zijn verjaardag en komt er bezoek.  Ik slaap zo onwijs slecht. Ik word in de nacht nooit wakker. Maar hier.. gaat hij verder. En geeft al snel toe dat hij daarom soms erg chagrijnig is. Beau herkent het wel en vertelt dat ze regelmatig bij Bas slaapt. Daarom hebben Demi en Fay mij aangesproken dat mijn bed te veel ruimte in beslag neemt. Maar ik wil wel mijn eigen bed behouden voor mijn nachtrust voegt ze eraan toe. Prima, ik wil mijn eigen bed houden en slaap wel weer op de vide zucht ze. Als Bas ook eens alleen wilt liggen moet dat ook kunnen gaat ze verder. Jeroen is op zijn beurt nieuwsgierig en vraagt of ze nu al iets hebben of niet. Beau schudt nee. Jeroen snapt er niets meer van. Ik zag je aanhang vanmiddag. Je zus met kinderen die alles voor elkaar heeft. Ik weet dat jij ook zo’n type bent. En dan zie ik Bas en zijn intenties en dan vind ik hem zo’n lul voegt hij eraan toe. Beau laat weten dat ze volwassen genoeg is om zelf keuzes hierin te maken en Utopia niet is ingekomen om geluk te zoeken. Jeroen zegt dat hij dat ook niet zoekt in Utopia. Ik zou het wel leuk vinden om hierbuiten eens af te spreken vervolgd hij. En Beau ziet dit ook wel zitten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Grumpy at 09:24

    Hoog tijd dat Beau die drammer Jeroen eens flink afbekt. Ze heeft duidelijk gezegd dat ze hem niet ziet zitten voor een relatie. Doch de arrogante luiaard denkt, nee weet zeker, dat Beau op hem ligt te wachten, zoals in zijn optiek iedere vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *