Beau ontvangt voor het eerst sinds ze in Utopia woont haar familie

Beau ontvangt voor het eerst sinds ze in Utopia woont haar familie

De bewoners krijgen vaak in het weekend familiebezoek. Maar Beau ontvangt vandaag haar thuisfront in Utopia. Ze stond deze al zenuwachtig bij de poort op te wachten. En als de poort uiteindelijk opengaat rent ze dan ook naar hen toe om ze te begroeten. Ze geeft een knuffel aan haar moeder, zus en zwager. Ook hondje Zoey is meegekomen. Daarna gaat het groepje richting de loods. Daar worden veel handjes geschud en stellen alle bewoners zich voor. Ook Bas stelt zich uiteraard voor aan Beau’s familie en sluit zich aan bij het gezelschap. Niet veel later is het tijd om lekker bij te kletsen, onder het genot van wat te eten en te drinken. Beau laat trots haar kinderkleding zien en is overduidelijk blij om haar familie weer voor eventjes bij zich te hebben. Beau haar dag kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *