Noah kan slecht tegen negatieve Jeroen

Noah kan slecht tegen negatieve Jeroen

Ook de mannen hebben overlegd over de tweede ronde van de kookwedstrijd die vanavond op het programma staat. Noah, Romy en Beau kletsen over vanavond. Jij gaat afwassen vraagt Beau aan hem. Noah antwoordt dat hij dit zelf heeft aangeboden. In eerste instantie zou de nieuwe bewoner het voorgerecht gaan bereiden, maar Jeroen was niet blij met de taakverdeling. Die bokkenpruik wil niet koken, maar ook niet afwassen voegt hij er met irritatie aan toe. Dus wij hebben de taken uiteindelijk maar omgeruild.  Het boeit me echt niks benadrukt hij. Beau blijft het jammer vinden dat Jeroen zo negatief is.  Die jongen wil niks zegt Romy. Noah kan daar slecht tegen. Ik heb juist positieve vibes nodig gaat hij verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ilse at 11:21

  Ja, die Jeroen wil maar 1 ding, lekker lui zitten wezen en anderen de baas kunnen spelen. Heeft daar nog niks gepresteerd dan alleen met zijn mond. En dat leidt volgens hem een miljoenenbedrijf? Zeker in zijn dromen of heeft hij het bedrijf soms geërfd van zijn ouders? Is echt zo’n over het paard getild rijkeluiszoontje! En nog zo agressief ook!

 2. Joke at 11:13

  Jeroen, Jeroen, Jeroen….leer jij het nou nooit??? Doe eens wat je allemaal uitkraamt en ben niet zo passief. Je geeft iedereen overal de schuld van en doet zelf helemaal niets!!! Misschien is het beter om Utopia te verlaten, want daarbuiten heb jij het toch zo goed?????

 3. Grumpy at 11:09

  Jeroen negatief, hoe kom je er bij?

  Jeroen is te lui om uit zijn ogen te kijken en al negativiteit maar wil wel de orders uitdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *