Het vrouwenteam bereid de tweede ronde van de kookwedstrijd voor

Het vrouwenteam bereid de tweede ronde van de kookwedstrijd voor

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. Vanavond staat de tweede ronde van de kookwedstrijd op het programma. Billy is teamcaptain van het vrouwenteam en wil met haar team de planning doornemen. Om twee uur zullen de dames beginnen met de mise-en-place. Zo zullen ze goed voorbereid voor de dag komen. Alle taken worden verdeeld zodat het vrouwenteam gestructureerd te werk kan gaan en zo de winst kunnen binnenslepen. Vannacht is de koelkast uitgevallen door de heftige regenval. Het nagerecht van de dames stond in de koelkast dus er moet wel even geproefd worden of de slagroom niet is gaan schiften. Anders hebben ze een probleem. Dan kunnen ze alle zestig toetjes in de prullenbak gooien. De rest van de gangen gaan wel volgens plan. De dames bespreken nog even hoe ze de show kunnen stelen met hun outfit en gaan daarna ieder hun gang. Wie denk jij dat er vanavond zal winnen? De mannen of vrouwen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *