Utopia voor het eerst in dit jaar weer in de kijkcijfer top vijftien!

Utopia voor het eerst in dit jaar weer in de kijkcijfer top vijftien!

Goed nieuws voor het realityprogramma Utopia! Afgelopen maandag 17 juli stond deze namelijk voor het eerst in dit jaar weer eens in de kijkcijfer top vijftien! Op dat moment keken er rond 19:30 487.000 kijkers naar het programma. Wat neerkomt op een marktaandeel van 14 procent. Volgens kijkonderzoek.nl. De laatste keer dat Utopia in de kijkcijfer top vijftien stond was in augustus 2016. Vorig jaar hoorde Utopia zeven keer bij de vijftien meest bekeken programma’s van de dag. In 2015 was dat dertien keer, in 2014 was dat 126 keer. En op het hoogtepunt, toen Utopia net begon keken er 1.5 miljoen Utopia fans. Het programma lijkt nog altijd een populair vooravond programma te zijn op SBS6. Uiteraard komen we aan het eind van deze week terug met alle kijkcijfers van deze week. Hopelijk met nog meer positief nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *