Demi en Fay vinden dat Beau moet vertrekken uit de suite

Demi en Fay vinden dat Beau moet vertrekken uit de suite

Beau, Demi en Fay zitten achter de computers. Beau gaapt en zegt tegen hen dat ze wel even op bed zou willen liggen. Nou daarover gesproken reageert  Demi. Gisteren voor het slapen gaan, zagen we dat je weer niet in je bed lag. We vinden het niet kunnen dat je een bed in de suite hebt gezet maar iedere keer bij Bas slaapt leggen ze uit.

Wat gaan we met jouw bed doen vraagt Demi vervolgens door. Daar ga ik in slapen antwoordt Beau droog. De tweeling legt uit dat Beau in die drie weken dat haar bed in de suite slaapt, hier pas drie keer in heeft geslapen. Is dat al drie weken vraagt Beau. Ik wil graag mijn eigen plekje houden benadrukt ze. Als je er nooit slaapt, dan is het zonde van de ruimte laten Demi en Fay weten. Dan zet ik hem wel hier boven, geen probleem reageert Beau. De tweeling kijkt elkaar verbaasd aan, dat het zo makkelijk zou gaan hadden ze niet verwacht. Snap je wat ik bedoel vraagt Demi voorzichtig. Beau legt uit dat ze een eigen plekje wil, voor als ze niet bij Bas slaapt. Het is ook niet zo dat je er niet mág slapen, maar je slaapt er nooit gaat Demi verder. Beau blijft wat knorrig naar haar computerscherm staren en zegt dat ze het bed weghaalt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 130    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Willem at 10:12

    Ik begrijp niet waar die twee zich druk om maken. Als Beau een ”onderhoudsbeurt ” van Bas wil moet zij toch zelf weten. Fay en Demi zijn heus niet de enige die plezier willen hebben.

  2. Willeke at 04:29

    Die tweeling, wat kun je die slecht verstaan.
    Praten binnensmonds , en door elkaar heen.
    Lieve meiden, daar niet van, maar niet in Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *