Gaat Noah bij de vrouwen of mannen slapen?

Gaat Noah bij de vrouwen of mannen slapen?

Noah, de nieuwste bewoner van Utopia voelt zich al aardig thuis in de groep. Maar hij heeft ook een slaapplek nodig. René vraagt zich hardop af of hij niet bij de vrouwen kan slapen. Cemal antwoordt dat Noah liever bij de mannen wil liggen. Dat begrijpt René op zijn beurt wel, maar hij denkt dat er niet genoeg ruimte is. Het moet maar volgens Cemal. Beau en Noah gaan ondertussen samen aan de slag met een slaapplek. Beau zegt dat het prima kan bij de mannen want René gaat binnenkort toch verhuizen naar zijn eigen kas. Wil hij soms niet met mij in een ruimte grapt Noah. En vraagt zich af of ze niet beter kunnen wachten totdat René is verhuisd. Beau stelt voor dat hij ook altijd bij de meiden kan liggen. Dat moet hij maar voor zichzelf bepalen. Noah vindt het heel gezellig bij de vrouwen maar hij ligt toch het liefst bij de mannen. Beau en Noah besluiten het dan maar gewoon te doen. Het bed en matras worden meteen de divavilla in gesjouwd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *