Noah komt als nieuwe bewoner Utopia binnen

Noah komt als nieuwe bewoner Utopia binnen

En toen was daar weer een nieuwe bewoner! Billy ziet de nieuwe bewoner als eerste en ze stellen zich aan elkaar voor. Noah Bol is de naam en Billy reageert dat zijn ark daar staat. De bewoners komen naar buiten om hun nieuweling te verwelkomen.

Iedereen gaat op de bank zitten en Noah stelt zich verder voor. Hij is 25 jaar en komt uit Den Helder. Noah zit in de bloembollen wil dat graag in Utopia ook oppakken. Hij wil Utopia zelfvoorzienend maken en dat kan op deze manier. Ook vertelt hij aan de groep dat hij geboren is als vrouw. Jeroen roept verbaast.  Sodemieter zeg, dat zou je ook niet zeggen. De bewoners zijn meteen heel geïnteresseerd en beginnen vragen te stellen. Op zijn zestiende is hij begonnen aan het traject. Eerst volgde gesprekken met de psycholoog en twee jaar later is hij aan de hormonen begonnen. De groep is benieuwd of hij houdt van koken en schoonmaken, hij knikt ja. Dat is het enige wat ik heb overgehouden aan het vrouw zijn grapt hij. De groep lacht en de sfeer zit er goed in. Noah vertelt de groep dat hij graag sport en niet meer drinkt. Hij was er op een gegeven moment gewoon klaar mee. Fay vraagt wat de reden is dat Noah zich heeft opgegeven. Hij zat met een vriend op de bank en heeft spontaan besloten zich op te geven. Beau is nieuwsgierig en vraagt of Noah helemaal man is. Dat nog niet antwoord Noah, maar dat is wel een plan voor de toekomst. De nieuwe bewoner vertelt de groep dat hij eerst Annet heette en dat hij nu zelf zijn naam heeft bedacht. Noah betekent rust en dat vond hij een mooie betekenis. De groep klinkt instemmend. Romy geeft hem een dikke knuffel en krijgt daarna een rondleiding in zijn nieuwe huis. Veel succes Noah!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 20:03

    Ik hoop echt dat je het gaat redden. Want er is totaal geen respect en structuur in het Utopoaanse. Misschien sta jij zo in het leven,dat je dat zooitje ongeregeld weer met beide benen op de grond. Laat je dus niets wijs maken.

  2. Willeke at 11:39

    Noah ,hoop dat je daar krijgt wat je ervan verwacht.
    Ik vind je dapper, heel dapper.
    Een prettig verblijf gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *