Hoe reageert de groep op de komst van nieuwe bewoner Noah?

Hoe reageert de groep op de komst van nieuwe bewoner Noah?

Noah is zojuist Utopia in gekomen als nieuwe bewoner. Hoe reageert de groep op de komst van de nieuweling? Dat lees je in dit bericht terug.

Zodra Noah klaar is met de voorstelronde, bespreken de bewoners wat ze zojuist hebben gehoord. Veel bewoners vinden het interessant dat Noah vroeger een meisje was en hebben er respect voor dat hij dit zojuist allemaal heeft verteld.  Je zou het echt niet zeggen zegt Jacco dan ook tegen Jeroen en Linda, voordat hij naar Billy en Bas loopt. Wel zijn ze heel  positief over het plan dat Noah heeft met de akker. Ze denken dat Utopia wel iemand met groene vingers kan gebruiken. Ik vind het fantastisch dat hij dit wil doen vervolgd Billy enthousiast. Al snel komt het gesprek weer terug bij Noah’s transformatie. Het is de groep opgevallen dat Jeroen vol verbazing zat te kijken toen Noah dit vertelde. Heb je zijn gezicht gezien? zegt Jacco lachend. Noah krijgt ondertussen een rondleiding van Cemal, die hem alle plekjes in en om de loods laat zien. De nieuwe bewoner is zichtbaar enthousiast en ook de groep lijkt erg blij te zijn met zijn komst. Wat vindt jij van de nieuweling?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Anna at 13:51

    Ik vind het super dat hij gekozen heb voor Utopia .hoop alleen dat hij zich niet in de hoek laat drukken Door een stel kleuters die daar ook wonen .en wenu noah een super mooie tijd .em maak jou dromen waar succes .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *