Bas is blij dat Noah in Utopia is gekomen

Bas is blij dat Noah in Utopia is gekomen

Noah Bol is de nieuwste bewoner van Utopia. Inmiddels heeft hij zich voorgesteld en de eerste reacties van de groep zijn positief. Na de rondleiding van Cemal ploft Noah bij Bas op de bank. De nieuwe bewoner zit vol met nieuwe ideeën en kan niet wachten tot hij ze kan uitvoeren. Bas laat weten dat René bezig is om de kas om te toveren tot een huisje. Noah denkt dat het een beter idee is om de kas te laten zoals hij is. Dan kan hij zijn zaadbollen gaan planten. Het is daar nu de ideale tijd voor. Bas begint al snel over een ander onderwerp en vraagt of Noah een goede jeugd heeft gehad. Wat is een goede jeugd reageert Noah terug. En geeft toe dat het niet altijd makkelijk is geweest maar ondanks alles vindt hij dat hij een leuke jeugd heeft gehad. Anderen bestempelen het als zwaar maar ik zie alles liever positief voegt hij eraan toe. Noah vertelt ook dat hij veel is gepest omdat iedereen op school merkte dat hij anders was dan andere kindjes. Dat is ook een reden dat hij in Utopia zit. Ik wil strijden voor een andere kijk op het transgender zijn.  Het is niet apart of raar, ik ben niet meer of minder dan een ander legt hij verder uit. Bas laat weten dat hij blij is dat Noah er is. Een beetje pit en nieuwe energie in Utopia gaat hij verder. De nieuweling wil graag een sixpack, maar daar moet hij wel veel moeite voor doen. Goed en lekker eten is namelijk wel aan hem besteed vertelt hij. Bas en Noah lijken het goed te kunnen vinden met elkaar en kletsen nog even verder. Vooralsnog lijkt Noah goed in de groep te passen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 14:54

    tuurlijk klikt het met bas zolang het goed gaat.
    dan kom het ratje weer boven kijk eerst de kat uit de boom noah.
    wees gewoon je zelf kom je er ook wel hoor in utopia,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *