Het korte centraal van 19 juli

Het korte centraal van 19 juli

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. De bewoners hebben een kort en bondig centraal gehad. In dit bericht lees je de belangrijkste punten van 19 juli terug.

Billy opent het centraal met de vraag of zij de tiramisu die voor de kookwedstrijd gemaakt moet worden aan de andere mag overlaten. Ook wil ze graag dat de vieze borden en bestek meteen door de mensen die het voorgerecht maken worden afgewassen. De groep spreekt af  hoe ze met elkaar de keuken schoonhouden tijdens de kookwedstrijd.  Ik ben vandaag echt niet beschikbaar, voor niets laat ze weten. Ik moet vandaag al mijn tijd besteden aan de zitzakken benadrukt ze.

Beau vraagt vervolgens aan de groep of iemand een leuk thema weet voor de zomermarkt. Floor oppert een Indian Summer feest een soort Bollywood thema. Dat is met aankleding ook snel te verwezenlijken, voegt Billy eraan toe. De bewoners zijn enthousiast over het thema.

Demi en Fay hebben vandaag de nieuwe collectie voor de winkel binnengekregen. Verschillende huispakken, shirtjes en schoenen. De groep bespreekt de inkoop van de winkel en stellen een aantal regels op. Ze opperen een aantal ideeën om de verkoop op te krikken. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Zomaar een lezer at 12:54

  Billy heeft het weer druk en is nergens voor beschikbaar. Het met verf spatten op 300 zitzakken.
  Welk bedrijf is zo maf om te denken dat een zitzak die door Billy is bespat meerwaarde zou hebben.

  als ik er al behoefte aan had zou ik zelf een zitzak kopen en met verf spatten, wel zo goedkoop en eigen creatie.

  Of ben ik nu te negatief?

  • Petra at 13:35

   Ja je bent heel negatief, jij die geen naam wil geven. Ik heb kleding van Billy Jeans, en dat zijn niet zo maar wat spatten. Tis echte een eigen style blijft goed in de was, sterker nog het wordt alleen maar mooier. Dit heb ik al eerder vermeld, en dan ga jij weer doen alsof ik Jessie ben of iemand anders. get a life!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *