De bewoners houden een gezellige spelletjes avond in Utopia

De bewoners houden een gezellige spelletjes avond in Utopia

Wat gebeurde er naast het centraal rondom de crisis en de ontgroening van Linda nog meer in Utopia? De bewoners hadden een gezellige avond!

De groep lag lekker buiten op zitzakken en deden een spelletje. Ze lezen elkaar dilemma’s voor waar iedereen antwoord op moet geven. Verschillende leuke onderwerpen worden besproken. Zoals ben je liever dom of lelijk? Ben je stoer of lief? Een jaar gevangenisstraf of verrader voor het leven? Jacco laat meteen weten dat hij verrader voor het leven zou zijn. De groep giert het uit. Bas zou zijn beste vriend of vriendin nooit verraden, dan liever een gevangenisstraf. Op naar het volgende dilemma, wat is jouw indianennaam? Bas heeft voor Jeroen meteen een naam Horny horse. Jacco roept verontwaardigd dat hij nog wel het minst met seks bezig is. Letterlijk en figuurlijk dan voegt hij eraan toe. De groep lacht het uit, de sfeer zit er goed in. De dillema’s gaan nog lang door en er wordt nog veel gelachen in Utopia. Het was een gezellige avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *