Linda heeft haar ontgroening gehad

Linda heeft haar ontgroening gehad

Jacco wil graag een grap met Linda uithalen. Zij is namelijk de nieuwste bewoner van Utopia en daar hoort natuurlijk een ontgroening bij. Samen met Chipp zit hij dan ook te brainstormen. Niet veel later komt Floor langs en Jacco vraagt aan haar of zij even bij Linda wil polsen waar ze bang voor is. Floor gaat meteen met de nieuweling praten en Linda laat weten nergens bang voor te zijn. Spinnen en andere insecten doen haar niks maar vieze oren en neuzen is een ander verhaal. Floor gaat daarna terug naar Jacco en Chipp om ze dit te vertellen. Al snel is er een plan geboren, Linda gaat samen met Madilia een schoonheidsbehandeling geven. Daarbij zal ze ook oren schoon moeten maken. Dit is natuurlijk nog niet vies genoeg, dus besluiten ze pindakaas in de oren te smeren.

Niet veel later is het moment aangebroken. Linda gaat Madilia assisteren bij de schoonheidsbehandeling. Het begint met een tonic om de huid schoon te maken. Dat is nog geen probleem voor Linda. Dan vraagt de Madilia of ze de oren van haar cliënt wil schoonmaken. Linda kijkt wat bedenkelijk en roept  ah nee echt! Mijn grootste gruwel zijn vieze oren en neuzen voegt ze eraan toe. Uiteindelijk doet ze wel wat haar gevraagd wordt. Linda begint vol goede moed maar al snel begint ze te kokhalzen. Ik kan dit niet  roept ze uit. Madilia, Romy en Jacco gieren het uit. Linda rent op haar beurt naar buiten en gaat verder met kokhalzen terwijl ze roept dat dit haar grootste nachtmerrie is. Jacco kan het niet langer aanzien en vertelt Linda dat dit alles in scene is gezet. Hij vertelt haar het hele verhaal. De nieuweling neemt het goed op en kan er toch wel om lachten. Je bent nu een Utopiaan in hart en nieren laat Billy weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *