Is de groep rond juli uit de crisis?

Is de groep rond juli uit de crisis?

Afgelopen avond hebben de bewoners nog een centraal gehad. Het ging met name over de financiën. Want hoelang gaat het nou nog duren voordat de groep uit de crisis is?

René legt de groep uit wat de kosten van de afgelopen Utopia markt zijn. Wat uiteindelijk resulteert in een bruto omzet van 14.442 euro. Dit is de beste markt ooit voegt René eraan toe. De groep juicht maar dit is natuurlijk geen winst verduidelijkt René. Als je al de belastingen eraf haalt heb je nog maar 8 á 9000 euro pure winst over. Cemal neemt het woord over en vertelt hoe ze ervoor staan met de financiën. Het gaat de goede kant op. Jacco roept al dat ze uit de crisis zijn maar daar is nog geen sprake van laat René weten. En een exacte datum noemen wanneer de groep uit de crisis is zal moeilijk worden. René heeft overigens wel een idee. Er zal op 31 juli BTW toedracht gestort worden van het afgelopen half jaar. Dat bedrag zal rond de 20.000 euro liggen. Daarmee zullen de bewoners wellicht uit de crisis zijn.

Jeroen vertelt dat hij ook ook met de boekhouder gesproken heeft en zeer waarschijnlijk wordt er een nieuw kassasysteem aangeschaft. Het voordeel is dat er dan minder boekhouding gedaan hoeft te worden maar er zullen wel wat nieuwe taken bij komen. Er komt ook een nieuw mailadres waar facturen, offertes en orderbevestigingen naartoe kunnen. Zodat alles up-to-date blijft. De bewoners bespreken daarna de taken die verdeeld moeten worden. En wat er allemaal bij die taken komt kijken. En daarna eindigt het centraal rondom de financiën.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 15:38

    Het rammelt aan alle kanten het zijn een stel fantasten.erg makkelijk dat je zo met je staart tussen je benen kan vertrekken ik eb het over Jessi met een wagen vol spullen waar vind je zoiets in Utopia daar is het altijd een sprookje

  2. Grumpy at 12:27

    Er is met de boekhouder gesproken (de hoeveelste al?) en deze kon geen financieel verslag vinden van de markten en evenementen van jan. tot mei.
    René, die juist in deze periode de financiën had overgenomen van Jessie constateerde dat er enige duistere boekingen waren.
    De volgende dag was het totaal onverwachte vertrek van Jessie. Zou dat hier iets mee te maken hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *