Bas is niet blij dat René een slaapplek van de kas maakt

Bas is niet blij dat René een slaapplek van de kas maakt

René is bezig met het bouwen van een nieuwe slaapplek. Hij is namelijk van plan de kas om te bouwen tot eigen slaapverblijf. Als Bas en Romy van het zonnetje genieten komen Chipp, Billy en Jacco aanlopen. Ook zij hebben namelijk van de plannen gehoord.

Wat is zijn plan daar joh vraagt Bas nieuwsgierig aan zijn mede bewoners. Billy antwoordt dat hij een heel plan heeft en zelfs al een plattegrond gemaakt heeft. Bas zegt dat hij samen met oud bewoonster Do de kas destijds gekocht heeft. En ik heb René nooit toestemming gegeven om hem te verbouwen en er een slaapplek van te maken. Wanneer hij ermee klaar is wil ik hem vertellen dat het een Bed & Breakfast gaat worden. Alles voor de BV voegt hij eraan toe met een glimlach op zijn gezicht. De rest van de groep kan er ook wel om lachen. Chipp vindt het op zijn beurt ook niet bepaald netjes. Zeg het nu dan even tegen hem voegt hij eraan toe. Hij heeft nooit goedkeuring gekregen hiervoor. Hij kon hem kopen gaat Bas verder.  Hij bouwt hier alles he benadrukt Chipp die het voor René op probeert te nemen. Maar de rest denkt dat Chipp het voor hem opneemt omdat het zijn kamergenoot is. Billy vertelt Chipp nogmaals dat de kas wel echt door Bas betaald is. Ja mensen, binnenkort hebben we weer een B&B mompelt Bas terwijl hij richting de koeien loopt. Wordt ongetwijfeld vervolgd, hoe zal René reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *