Cemal vindt het niet kunnen dat Fay en Demi een evenement door willen zetten zonder overleg

Cemal vindt het niet kunnen dat Fay en Demi een evenement door willen zetten zonder overleg

Cemal  heeft een aanvaring met Fay gehad. Na deze aanvaring zoekt hij René op om hierover te praten.  Het wordt Cemal namelijk allemaal teveel en hij wil zijn hart luchten bij hem.

Ik kwam net in een discussie terecht begint Cemal het gesprek. René is nieuwsgierig en vraagt hem wat er gebeurd is. Cemal legt vervolgens uit dat hij erachter is gekomen dat Bas zijn evenement zonder begroting of overleg heeft doorgezet. Volgens Bas zou het geen geld kosten omdat het allemaal mogelijk is van de spullen binnen Utopia.  Maar dan moet je toch alsnog een begroting hebben vraagt Cemal aan René die daarna instemmend knikt. Nu wil de tweeling hun evenement ook doorzetten zonder overleg vervolgd hij teleurgesteld. René laat gelijk weten dat dat geen optie kan zijn. Demi en Fay zeggen het volgens Cemal ook om aan te geven dat als Bas het mag iedereen het mag.  Nu ben ik boos op hun geworden en riep ik dat het me niets kan schelen. Maar het kan me heel veel schelen geeft hij toe. René zegt dat hij om half vijf met de groep wil zitten voor een financiële update. We bespreken het dan benadrukt hij geruststellend. Cemal loopt wat later naar binnen en zoekt Demi en Fay op. Ik had niet zo tegen jullie mogen uitvallen legt hij kalm uit. Fay is blij dat hij sorry zegt en geeft aan dat hij de volgende keer gewoon even moet zeggen dat een discussie even niet kan. Maar dat negeren en weglopen bij mij werkt niet voegt ze eraan toe. Cemal laat weten dat hij hier voortaan op zal letten en biedt nogmaals zijn excuses aan waarna de tweeling en Cemal elkaar omhelzen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:16

    Vraagt Rene dan wel om toestemming voor het ombouwen van de kas.
    En is Cemal de nieuwe Jessie die alles beslist wat er gaat gebeuren

  2. Ilse at 19:18

    Wat zitten er toch allemaal van die enge meiden in dat Utopia! Die enge tweeling met hun grote waffels en spraakgebrek, die Madilia en Floor met hun gestook en geroddel en of dat nog niet genoeg is die agressieve, luie Jeroen! Geen plezier meer om naar te kijken, hoor, bah, wat een enge mensen allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *