Fay confronteerd Cemal op het verkeerde moment

Fay confronteerd Cemal op het verkeerde moment

Cemal is al de hele dag druk in de weer met de kledinglijn van Jessie die hij samen met Jeroen heeft overgenomen. Hij heeft echter het idee dat hij er alleen voorstaat en nu er problemen zijn met de levering van een aantal pakken wordt het hem even te veel. Op dat moment besluir Fay Cemal aan te spreken over de verwarring betreft de financiën. Ze wil weten bij wie ze moet zijn om de begroting rond te krijgen voor het meerlingen evenement. Ook wil ze dat haar begroting goedgekeurd wordt zodat het evenement online kan worden gezet en de kaarverkoop van start kan gaan. Cemal laat weten dat ze voor de begroting bij hem of bij René moet zijn. Fay heeft niet door dat Cemal veel aan zijn hoofd heeft en raakt gefrustreerd met hem wanneer hij haar niet beantwoordt. Fay zegt dat als zij geen antwoord van hem krijgt, ze het evenement online zal zetten zonder zijn goedkeuring. Cemal raakt geïrriteerd en zegt dat hij het allemaal best vindt en dat het hem geen reet meer interesseert. Fay is niet gediend van de manier waarop Cemal reageert, chill dat het zo gaat en dat ik weet dat alles goed gaat met de begroting vervolgd ze sarcastisch. Loop maar weg, want je hebt geen antwoord roept Fay Cemal na terwijl hij naar buiten loopt. Wat is nou je probleem vraagt Cemal terwijl hij weer terug naar de loods loopt. Het probleem is dat het niet duidelijk is antwoordt Fay. Voor mij is vandaag niets duidelijk, ik krijg de ene na de andere mail over problemen met leveringen. Ik ben er klaar mee reageert Cemal. Fay is er duidelijk nog niet klaar mee en wil achter Cemal aanlopen maar dan wordt ze tegengehouden door Bas. Laat die jongen even zegt hij. Hij is de hele dag al in de weer en dit kan hij er nu even niet bij hebben voegt hij eraan toe. Hoe dit verder afloopt lees je zo. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 07:53

    Waar is Jeroen nu weer om te helpen,hij valt wel erg tegen als het waar is dat hij al zoveel geld buiten Utopia heeft verdiend dan werkte hij toch wel anders dan hier of hij had een andere handel die makkelijk verdiend..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *