René gaat de kas omvouwen als eigen slaapplek

René gaat de kas omvouwen als eigen slaapplek

Demi en Fay zien dat René al de hele dag druk bezig is. Ze besluiten een kijkje te nemen bij de hem. De twee wandelen de kas in en vragen hem wanneer de housewarming gaat plaatsvinden. René wil namelijk van de kas een slaapplek maken voor hem alleen. Je kan hier toch niet slapen? Het is zo heet hier roepen de twee zusjes wanneer ze in de kas staan. René vertelt hen dat dat nu nog zo is maar dat hij van plan is om het helemaal dicht te maken. De vloer is al klaar. Vanavond het dak erin vervolgd hij trots. Demi en Fay vragen zich wel af of hij nog wel de loods binnenkomt als hij zich zo afzondert van de rest. Ik ga een heel hoog hek maken van 3 meter hoog met schrikdraad eromheen grapt hij. Demi en Fay worden nu toch wel nieuwsgierig naar zijn intenties en vragen zich af of hij echt vakantie wil gaan vieren zoals hij in zijn woedeaanval richting Jeroen aangaf. René schiet in de lach. Dan doe ik mijn indianentruc! Steel ik wat boter en bananen en vlucht ik weg grapt hij. De tweeling snapt dat hij een grap maakt maar zijn we nieuwsgierig naar zijn bedoeling met de kas en de omliggende tuin. Hij vertelt hen dat hij graag een huisje wil bouwen voor zichzelf met een Japanse tuin eromheen. Dat wil Floor ook roepen Demi en Fay in koor. Misschien kan ze je helpen? René wijst dit direct af. Floor heeft volgens hem haar blotevoetenpad.  Zij doet haar ding. Dit project is van mij vervolgd hij stellig. De tweeling vindt het maar vreemd dat hij niet met haar wilt samenwerken. Geloof mij maar. Ik kan beter met die pauwen hier dan met de vrouwen zegt hij grappend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Willeke at 09:37

    Dat wordt een flinke ruzie.
    Kun je vergif op innemen.
    Ben benieuwd wie dan de 1ste klap geeft/ krijgt.
    Het is toch zo, dat je er dan uit moet!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *