De bewoners relaxen wat en maken zich klaar voor de kookwedstrijd

De bewoners relaxen wat en maken zich klaar voor de kookwedstrijd

Wat gebeurd(e) er deze middag nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Vanavond staat de kookwedstrijd op het programma dus het mannen en vrouwenteam moet flink aan de slag. Er zijn al wat kleine voorbereidingen getroffen maar de bewoners lijken dat genoeg te vinden. De meesten liggen lekker op de bank te luieren of zitten aan de tafel te lezen.

Noah en René leren elkaar ondertussen wat beter kennen in de mancave. Ze komen allebei uit Den Helder dus hebben al één ding gemeen. René vindt het leuk dat er flink wat bewoners met een Amsterdams accent in Utopia rondlopen. De twee  praten nog wat na over de zin van het leven.

Het pasgeboren nichtje van Beau die ook meegekomen is tijdens haar familiebezoek maakt veel indruk op de bewoners. De baby ligt lekker bij Romy te kroelen en ze maakt kleine kir geluidjes. Ook de moeder, zus en zwager van Beau kletsen gezellig met iedereen in de loods. Beau is duidelijk in haar nopjes met het bezoek van haar familie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *