Laura Ponticorvo komt als eregast tijdens de tweede ronde van de kookwedstrijd

Laura Ponticorvo komt als eregast tijdens de tweede ronde van de kookwedstrijd

Romy vindt dat Billy zich heel hard heeft ingezet voor de kookwedstrijd. Als bedankje heeft Romy voor vanavond een bekende Nederlander uitgenodigd om te komen eten tijdens de tweede ronde van de kookwedstrijd. Billy is heel nieuwsgierig en wil weten wie er komt. Het is een vrouw, ze is half Italiaans, ze vlogt en ze presenteert zegt Romy tegen haar. Laura Ponticorvo vraagt Billy enthousiast. Romy bevestigd dat Laura Ponticorv samen met haar vriend komt eten in Utopia. Billy vindt het een geweldige verrassing van haar mede bewoner en is zich er direct van bewust dat hiermee de druk op de kookkwaliteiten is toegenomen. Romy ziet het helemaal zitten en vindt dat iemand als Laura Ponticorvo niet zomaar aan een tafel kan plaatsnemen. Billy en Romy willen daarom een VIP-tafel inrichten voor de BN-er. Dan plaatsen we haar tussen de gasten aan onze kant zegt Romy. Het belooft een spannende avond te worden voor de bewoners. We komen er uiteraard nog op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 110    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *