Het centraal van 21 juli

Het centraal van 21 juli

De bewoners zijn weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken in een centraal. Je leest in dit bericht de belangrijkste punten an 21 juli terug.

De bewoners evalueren de kookwedstrijd van afgelopen avond. Er zijn minder drankjes verkocht dan op de vorige kookwedstrijd, Billy denkt dat het komt doordat het minder warm was gisteren. Koffie is wel veel besteld gisteren, waarschijnlijk omdat het frisser was. Ze opperen om in het vervolg hier meer mee te doen als het kouder wordt, misschien nog een dekentje erbij. Romy laat weten dat het afwassen gisteren heel goed ging, er is water gekookt en daarin is afgewassen omdat er in de buitenkeuken geen warm water is. De groep bespreekt vervolgens dat er bij een volgende editie van de kookwedstrijd wellicht voor wat entertainment gezorgd moet worden. Chipp vertelt de groep dat er gasten waren die vroegen of hij en andere bewoners een drankje met hen kwamen drinken. Ze spreken af dat er voortaan een drankje met de gasten wordt gedronken. Romy begint over Madilia en Floor aangezien zij gisteren in bad zijn gaan zitten terwijl iedereen nog bezig was met het opruimen en schoonmaken. Ze wil duidelijke afspraken maken omtrent het schoonmaken om daarna scheve gezichten te voorkomen. Fay laat de groep weten dat er veel spaghetti over is dus dat wordt er vanavond weer gegeten laat ze weten.

Daarna is het tijd voor de financiën. De groep heeft het over de facturen die er de laatste tijd binnen zijn gekomen. Billy zegt dat het belangrijk is om de inkoop te specificeren en waarna er gekeken kan worden wat ze eraan verdienen. Romy wil verder nog graag weten hoe het precies zit met het zakgeld. Ze heeft namelijk geld teruggekregen van haar 15 maanden cadeau. En vraagt aan de groep of ze het opnieuw mag uitgeven, de groep keurt dit goed.

Bijna alle kaartjes voor Utopia Valley zijn verkocht, Jacco gaat vandaag nog zijn best doen om de rest te verkopen. Ze hopen dat het mooi weer wordt, zo niet wordt de tent opgezet. De groep wil ook weer een Open Loods organiseren om meer geld te verdienen. Anders is er drie weken geen evenement. Er worden verschillende opties genoemd waarbij mensen kunnen helpen. Zoals het blotevoetenpad, taarten bakken met Linda en zingen met Jacco. Fay zegt daarna tegen de groep dat de begroting voor Twintopia is goedgekeurd. Vandaag zijn er al twee kaartjes verkocht. De tweeling wil graag een Siamese tweeling, een zwangere vrouw in verwachting van een tweeling en meerlingen uitnodigen voor het evenement.

Linda wil graag dat er een plek gezocht wordt voor de spullen van mensen die niet meer op de vide slapen. Er liggen continue spullen op haar bed die niet van haar zijn zoals sokken en onderbroeken. Ze vindt dat er best ergens anders een ruimte gezocht kan worden waar deze spullen naartoe kunnen. Haar mede bewoners zijn het met haar eens. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *