Utopia Valley levert flink wat geld op!

Utopia Valley levert flink wat geld op!

Afgelopen avond vond het evenement Utopia Valley plaats. Het was erg gezellig en vrij druk. Verschillende artiesten gaven een optreden. Maar ook Jacco liet zijn nieuwe single horen. Als het evenement erop zit zijn Linda en Cemal druk bezig met het tellen van de winst. Als Cemal klaar is fluistert hij alvast de omzet bij Floor in haar oor. Wow leuk nieuws reageert ze enthousiast. Floor en Cemal besluiten vervolgens met enkele bewoners naar buiten te lopen, op zoek naar Jacco. Jaccie! Kom roept Cemal naar hem. Jacco komt zingend naar ze toe. Vet goed nieuws! Jacco’s evenement is een groot succes geworden, we hebben maar liefst 8.000 euro omzet behaald gaat Cemal verder. Vol enthousiasme springen en gillen de bewoners om elkaar heen. Morgen weer lacht Jacco. Dat is bijna net zoveel als met een markt voegt hij eraan toe. Daarna krijgt Jacco veel complimenten van zijn mede bewoners. Jacco zijn avond kan nu helemaal niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Marie at 12:40

  Je ziet het maar weer ze kunnen Jessie missen als kiespijn. Er is ook veel meer rust in de tent .Die ouwe centenbak .die altijd wat te zeuren had .Alleen ging hij prad op zijn eige verdienste.

 2. joke at 09:25

  begrijpen ze dan niet dat er nog heel veel kosten van af gaan de artieste doen het toch ook niet voor niks en de rest .Elke keer hetzelfde liedje ze weten het zo goed.Ze zullen wel weer voor zich zelf inkopen gaan doen ben benieuwd

 3. Grumpy at 08:46

  Utopia Valley levert flink wat geld op!
  Omzet ca. €8000 minus onkosten (inkoop, kosten cd, “artiesten”, belastingen). Zal niet veel winst over blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *